Facebook heti tervező

Facebook heti tervező

Ingyenes heti tervező vállalkozásod facebook posztjainak tervezéséhez – töltsd le

Egy kezdő vállalkozás számára, nagyon fontos eszköz lehet a social médiás platformokon való megjelenés, hiszen napjainkban aki nincs az interneten az szinte nem is létezik.

Ezzel kapcsolatban írtam egy Facabook posztot is, ahol megdöbbentő számok olvashatóak:

” A KSH elérhető adatai szerint 2018-ban több mint 1,9 millió gazdasági szervezet, van jelen. Magyarország vállalkozói kétharmada van jelen valamilyen formában az interneten. Az uniós átlaghoz képest, hazánk az alsó harmadában helyezkedik el. Az internet előfizetők száma hazánkban több mint 9 millió. A verseny nagy, itt az ideje, megmutatni magad! Légy egyedi, látható, emlékezetes, érj el több ügyfelet, hiszen a jövő az interneten van!”

Hoztam neked, egy ingyen letölthető heti tervezőt, amely megkönnyítheti az életed, hiszen ha kinyomtatod a tervezőm, egy papíron tudsz ötletelni/tervezni, így talán még hatékonyabb lehet a tartalom gyártása. 

Élj a lehetőséggel, próbáld ki, remélem beválik, és segítségedre szolgálhat.

A tervezőbe beírhatod, milyen időszakra tervezel. Egy havi naptárat készítettem, ahova neked kell beírnod az aktuális hónap napjait, így azonnal átlátod az aktuális hónapot. 

A teendők részébe írhatsz a Facebook posztokkal kapcsolatos teendőket is pl. fényképek készítése. Feljegyezheted a heti eredményed, jegyzetelhetsz, és persze a Facebook poszt ötleteidet, kipipálhatod, ha sikeresen posztoltad is! 

Sok sikert! Tervezésre fel!